I Danmark er vi først ved at lære at bruge græskar til andet end at skære ansigter i til Halloween. De fleste spisegræskar er rigtig dejlig efterårsmad som er nærende og sund. Her er en opskrift på at udnytte hele græskaret - også kernerne.
Alle græskar indeholder kerner som kan ristes. Vi har her brugt Hokkaido græskar som smager fantastisk som en del af en varm salat. Er der rester så kam der komme en græskarsuppe ud af det dagen efter. Kernerne er gode som snack eller som topping over salaten.
Har du prøvet at riste kernerne fra dit graskar i ovnen?
Det bliver en lækker knasende snack, som kan bruges over salaten.
1)Kom kernerne i en skål med vand i vasken, og brug hænderne til at rense kernerne for græskar rester.
- du får ikke alt væk, men det gør ikke noget.
2)læg kernerne til tørre på et rent viskestykke.
3) fordel dem på en bradepande med bagepapir og dryp med olivenolie og drys med salt.
4)200grader i 20 min, rør gerne halvvejs.
🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃 #snack #olivenolie #græskar #salat
Comments