Egen erfaring - tillært viden - passion

Hej og velkommen til SimpleGreens

Vi vil gerne hjælpe med at få mere grønt og nemmere grønt ind i hverdagens måltider samtidig med, at det skal smage af noget og kunne udgøre et fuldværdigt og helt måltid.

Vi interesserer os for sundhed – særligt den mad vi bygger vores krop på – men vi har hver vores tilgang så vi tilsammen gerne vil tilbyde SimpleGreens. Læs om vores why her

                                                      Man kan mærke effekten af at spise mere                                                            grønt hver dag på sin krop og på ens trivsel. 

Man behøver ikke være super kreativ for at få det grønne køkken til at smage af mere, være spændende og have god næring. 
Tag eventuelt resten af husstanden med i køkkenet og prøv nye kombinationer af  grønt og salater. Man får altid en god       og hyggelig snak over              madlavningen. 

Tina B har ernæring på universitet og ved en del om hvordan kost omdannes til næring i vores kroppe samt hvilke årsager der ligger bag vores spisemønstre.

 

Vi håber, at kunne inspirere andre til ikke kun at få flere grøntsager ind i kosten men at de smager af noget, er overskuelige at få ind i hverdagen på en simpel og kreativ måde. Deraf navnet SimpleGreens.

På webshoppen findes produkter som er gode at være grønt kreative med og mangler du inspiration, er du velkommen på vores Workshop&Viden aftner, hvor vi gerne deler ud af vores passion.

SimpleGreens laver også arrangementer i samarbejde med bl.a:

Luna's Køkken - Åboulevard, i København
Private firmaer og private arrangementer

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer så skriv til os på hej@simplegreens.dk

De grønneste hilsner fra
SimpleGreens :)

Kontakt eller følg os på Sociale Medier

  • Se vores Facebookside
  • Se vores Instagram

SimpleGreens ApS       CVR: 40743588

©2019 SimpleGreens ApS