top of page
  • SimpleGreensTeam

Hjemmelavet klassisk pesto

Pesto kan anvendes over salaten, på brød og i sandwich og selvfølgelig til pasta og pizza.

Den italienske sauce, pesto laves af få ingredienser på ganske kort tid.


Ingredienser:

3 håndfulde basilikum

50 g. Parmesan

50 g. pinjekerner, ristet

1 dl god olivenolie

2 fed hvidløg

Saft og skal fra en økologisk citron


Fremgangsmåde:

Skyl basilikum blade og kom dem en foodprocessor eller mini blender

Skær parmesan i mindre stykker og kom det ned til basilikum bladene

Tilsæt pinjekerner, hvidløg, citronskal og halvdelen af olien

Blend og tilsæt resten af olie til du har den ønskede konsistens

Smag til med citronsaft og salt

Hvis der er pesto tilovers kan det opbevares på rene og rene glas som sættes på køl.

37 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page