top of page
  • SimpleGreensTeam

Lovely Lunch Bowl Salad

En velkendt salat som også gør sig som frokost salat da den er god at have med. Den tåler et par timer udenfor køleskabet, ja faktisk bliver smagen bare bedre uden at man dog skal lade den stå i varme unødvendigt.

Salaten er her serveret med en proteinbolle da selve salaten ikke indeholder vild mængde protein. Bollen kan selvfølgelig erstattes med kød efter smag eller erstattes med cannellini bønner, butterbeans, kerner eller kikærter etc hvis det foretrækkes. Bruger du dem fra dåse eller pose som er færdig tilberedte, tilsætter du bare så mange som du ønsker til din salat. En anden god idé er at vælge en af vores proteinrige toppings at drysse over for ekstra næring, smag og protein. Vores salat toppings Deluxe, Harlekin og Salatfrø indeholder alle ca 20 g protein/100 g.


frokostsalat, lunch bowl, avocado, tomat, bladselleri, lime, olievolie
En skøn salat på kontoret giver et dejligt pusterum midt på dagen. Her ses Lovely lunch bowl salad med en proteinbolle. Velbekomme🤗

Ingredienser:

1 avocado

2 tomater

1 lille rødløg

1 stængel fra et bladselleri

Lidt olivenolie og limesaft

Salt og peber

Hak alle ingredienser i små stykker og bland med olie og limesaft smag til med salt/peber. Hele portionen indeholder ca 2000kj (knap 500kcal) så del den evt med din aftensmad dagen før, hvor ca 1/3 del vil fungere som en fin tilbehør til næsten enhvert måltid.
20 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page