Denne salat passer skønt til årstiden og smager også lidt af jul.
Nyd de smukke farver, knas, surt og sødt på julebordet eller julebuffeten.
Opskrift for ca. 4 personer:
Ingredienser:
¼ rødkål Hjertesalat 1 spsk æbleeddike saften fra en ½ grape, brug evt. resten til pynt 1 pære, skåret i små både knivspids vanilie knivspids kanel knivspids revet el. stødt ingefær salt og peber 2 spsk. olie
1 håndfuld incabær el. granatæble 1 håndfuld valnødder 3-4 spsk. Cacao nibs 1 figne i små både
Fremgangsmåde:
Vask salat og kål.
Pres grape og bland vanilje, kanel, ingefær, salt og peber og olie sammen.
Skær kål fint og pærer små både, vend det med dressingen og lad det gerne trække - jo længere jo bedre.
Læg hjertesalat i bunden af et fad, og den marineret rødkål med pærer ovenpå.
Fordel Incabær, figne, valnødder, cacao nibs over salaten
Nyd salaten som tilbehør.
Comments