top of page
  • SimpleGreensTeam

Rødkålsalat med appelsin og chokoladeolie (video)

Nu er det ferie og julefreden har allerede sænket sig. Bare ordet ferie er magisk og det er nu der er tid til det hele. Udover julegave indkøb og marcipan roulade, fik jeg lavet en video med vores favorit salat i familien. Salaten er ikke kun et hit i julen, men faktisk året rundt, og den er nem og hurtig.


Videoen varer 2 minutter og 15 sekunder, men jeg havde naturligvis forberedt mig :)


Jeg havde skåret en appelsin, ristet en håndfuld mandler, hakket persille, optøet granat æble fra frost, presset en citron; det har ikke taget meget mere end 10 minutter.


Når vi er i overskud (og igang alligevel) kan man lige så godt forberede sig, og derfor laver jeg et glas med ca. 1/4 kål, der kan stå på køl og glæde mig når travlhed og sult rammer mig.


I salaten er der også 1/4 kål og portionen passede fint som tilbehør til 1 voksen og 3 børn.


UPS! Ja, jeg er ikke helt stærk i det her video, jeg bliver altid så nervøs og derfor kom jeg til at putte chokoladeolien på efter nødderne og det ville jeg normalt altid gøre omvendt :)


Hvis jeg ikke var løbet tør for vores nye Tricolore Nibs, så var de også kommet på, da de passer så skønt til kål og chokoladeolien. Læs mere om den nye topping her: Velkommen til vores nye topping


Hvis du har spørgsmål eller en kommentar til videoen så skriv herunder.


Med ønsket om en glædelig jul til dig
P.S Den salat vi skal have til juleaften kommer til at ligne denne til forveksling, med pærer, valnødder og appelsinolie.120 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page